Tarotkaart Bekers zeven - uitleg door paragnosten uit Brugge
Gratis account
Spirituele paragnost Brugge
Uw tarotkaart leggen
Fotoreading
paragnostbrugge.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Bekers zeven /
   
  Tarotkaart van vandaag Bekers zeven
     
 

Tarotkaart Bekers zeven

Tarotkaart van Getalkaarten

Tarotkaart van Bekers

De Tarotkaart Bekers Zeven symboliseert een dilemma, een keuze die moet worden gemaakt. Zeven bekers zijn gevuld met de meest kostbare, zeldzame en lekkere wijn, maar je loopt altijd het risico dat 1 of 2 van deze bekers reeds zuur zijn, dat de wijn zijn beste tijd heeft gehad. Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook vaak het geval. Soms moet je keuzes maken in het leven. De ene keer heb je geluk en kan je na overwegen duidelijk kiezen dat de ene optie de betere keuze is dan de andere. Maar zoals zo vaak in het leven is kiezen ook verliezen. Kies je voor optie 1, dan mis je de kans en opportuniteiten van keuze 2. In een ander geval kan het ook zijn dat eigenlijk elke keuze een verkeerde is, dat we moeten kiezen tussen twee vuren. Dan zal je moeten kiezen voor de weg van het vuur dat het minste zeer doet en brandt.

De Tarotkaart Bekers Zeven wil je ook waarschuwen met keuzes die je voor jezelf in je hoofd maakt. Het is niet omdat je verwacht dat keuze 1 slecht zal aflopen zoals jij dat verwacht, dat dit in werkelijkheid ook zo zal zijn. Wij maken in ons hoofd allerlei plannen en doemscenario's die misschien helemaal in de werkelijkheid niet zo gaan aflopen. Eigenlijk zijn we onze eigen kwelduivel en laten we onze beslissingen afhangen van ons eigen doemdenken. Let dus op met conclusies te trekken en keuzes te maken die gebaseerd zijn op je eigen verbeelding en scenario. Vraag ook eens raad aan iemand anders en laat hun licht eens schijnen op de zaak, zo kom je tot andere inzichten en dit maakt je sterker in het maken van een gefundeerde beslissing.

De Tarotkaart Bekers Zeven wil je ook waarschuwen dat de beker die er het mooiste uitziet, niet altijd de beker is die de beste en lekkerste wijn bevat! Dit heeft niet alleen betrekking op materiƫle zaken, maar zeker ook op je persoonlijke (liefdes)leven. Wees op je hoed voor verleiding, een one-night stand of een buitenechtelijke relatie kunnen het pad van je levensweg danig in de war brengen. Bezin eer je begint en denk aan het spreekwoord: het gras is altijd groener aan de andere kant. Voor uw buurman is uw gras immers groener. Dus denk goed na over je eigen huidige levenssituatie alvorens keuzes en beslissingen te nemen waar je later spijt van krijgt. Wanneer je echt niet weet welke keuze te maken en wanneer alles te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het misschien beter om deze keer de kans te laten liggen en je pad verder te zetten.

Wees waakzaam en op je hoede. Laat je niet zomaar verleiden door de mooiste kans, maar evalueer eerst de mogelijke gevolgen, vraag raad en neem dan pas een goedoverwogen beslissing.

Tarotkaarten van de week

Zwaarden tien
Zwaarden Ridder
Bekers Schildknaap
Bekers negen
Bekers Ridder
Toverstaf drie


 

 
   
 
lees recensies
contact opnemen
bereikbare paragnost
gratis daghoroscoop
paragnostbrugge sitemap
gratis account
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Gratis account
 
 
  Spirituele paragnost Paragnostbrugge.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer